Rihanna seuraamassa juoppojulkkisten jalanjäljillä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisesta pahoinpitelystään jo ilmeisesti yli päässyt r&b-tähti Rihanna on viime aikoina nähty aikaisempaa useammin juhlimassa. Nyt supertähden läheiset ja perhe ovat jo huolestuneita tilanteesta.

Lukuisia hittibiisejä maailman listoille tehnyt Rihanna viilettää tällä hetkellä yöelämässä niin kotimaassaan Barbadoksella kuin Los Angelesissa ja New Yorkissakin. Äskettäin hänellä huhuttiin olevan myös uusi suhde hiphop-tähti Drakeen, jonka kanssa Rihanna nähtiin suutelemassa New Yorkissa. Drake kuitenkin kiisti suhteen. Läheiset haluaisivat nyt Rihannan hakeutuvan ammattiauttajan pakeille.

– Hänen ympärillään olevat ihmiset ovat sitä mieltä, että hän tarvitsee ammattiapua saadakseen itsensä taas hallintaan, lähipiiristä kerrottiin The Sun -lehdelle.

Läheiset pelkäävät monien muiden nuorten supertähtien kohtalon toistuvan myös Rihannan kohdalla. Tuoreessa muistissa ovat muiden muassa Lindsay Lohanin ja Britney Spearsin tapaukset Amy Winehousesta puhumattakaan.