Scarlett Johansson julkaisee jo toisen levynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson on jo jonkin aikaa yrittänyt tehdä uskottavaa uraa myös laulajana. Tähän mennessä se ei ole onnistunut kovinkaan hyvin, mutta seuraava yritys on jo kulman takana.

Pari vuotta sitten Johanssonin laulutaidot saivat tyrmäyksen hänen esityksensä vuodettua YouTube-sivustolle. Näyttelijän laulama Tom Waitsin kappaleiden cover-versioita sisältänyt esikoisalbumi Anywhere I Lay My Head julkaistiin viime vuoden keväällä. Nyt luvassa on kakkosalbumi, joka on tosin äänitetty jo vuonna 2006.

Scarlettin tuleva Break Up -albumi sisältää Pete Yornin kirjoittamia kappaleita, jotka Johansson esittää duona. USA Today -julkaisun mukaan levy on saanut innoituksensa Serge Gainsbourgin 60-luvun levytyksistä Brigitte Bardot’n kanssa. Levy on määrä julkaista syyskuussa.