Seuraavan Bond-tunnarin esittäjästä kaksinkamppailu

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond -elokuvien tunnuskappaleiden esittäminen on varmasti elokuvamaailman halutuimpia projekteja artisteille. Edellisen Quantum Of Solace -leffan tunnarin esittäjäksi kaavaltiin aluksi brittipoppari Amy Winehousea, mutta toisin kävi.

Amy Winehouse sai sekoiltua itsensä näyttävästi ulos koko projektista sen jälkeen, kun hänen suksensa menivät ristiin tuottajansa Mark Ronsonin kanssa. Lopulta tunnusmusiikin esittivät Alicia Keys ja Jack White. Alkoholisoitunut brittipoppari ei kuitenkaan polttanut siltoja takanaan, sillä brittilehden mukaan hän on edelleen mukana kisassa seuraavan Bond-tunnarin esittäjästä.

Hänen rinnallaan on tosin myös paljon ammattimaisemmin uraansa suhtautuva Duffy. Pori Jazz -tapahtumassa ensi kesänä esiintyvä Duffy ja Provinssirockin keikkansa taannoin viime hetkellä perunut Amy Winehouse ovat tosin vain kaksi nimeä pitkällä ehdokaslistalla. Kisasta uskotaan kuitenkin tulevan kaksinkamppailu Duffyn ja Winehousen välille.

– Olisi upeaa saada Duffy laulamaan seuraava tunnuskappale. Minusta hän on mahtava. Amy Winehouse olisi myös hyvä, tuottaja Michael G. Wilson kertoi ContactMusic -julkaisun mukaan.