Spice Girl siivitti Jenson Buttonin F1-voittoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen kisattiin jälleen Formula 1 -sarjan Grand Prix -kilpailu legendaarisella Monacon katuradalla. Osakilpailun voitti Jenson Button. Mukana olleesta kahdesta suomalaisesta Kimi Räikkönen sijoittui hienosti kolmanneksi, kun Heikki Kovalainen joutui puolestaan keskeyttämään ulosajoon.

Jenson Button ajoi voittoon maineikkaan poptähden onnentoivotusten siivittämänä, sillä edesmenneen Spice Girls -yhtyeen jäsen Geri Halliwell käväisi varikolla toivottamassa kuljettajalle onnea juuri ennen kilpailun alkua. Ginger Spice onnistuikin toivotuksissaan ilmeisen hyvin, sillä Jenson Button ajoi Monacossa jo viidenteen voittoonsa.

Myöhemmin samana päivänä Geri nähtiin viihtymässä Formula 1 -moguli Bernie Ecclestonen seurassa. Halliwell kihlautui tammikuussa miehensä, italialaisen miljonääri Fabrizio Politin kanssa vain vajaa kuukauden seurustelun jälkeen. Geri on aiemmin seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Keith Cheggers ja Robbie Williamsin kanssa. Hänellä on Cheggersin kanssa tänä vuonna kolme vuotta täyttävä tytär Bluebell Madonna.