Susan Boyle teki sen taas! Simon Cowell pyysi anteeksi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

48-vuotias skotti Susan Boyle yllätti viihdemaailman toden teolla Britain’s Got Talent -kilpailussa kuusi viikkoa sitten. Hänestä tuli hetkessä maailmanlaajuinen julkkistähti, jonka elämää on sittemmin seurattu julkisuudessa päivittäin. Eilen hän palasi jälleen Talent-studioon.

Susan Boyle oli eilen illalla mukana realitykilpailun semifinaaleissa, jossa hänen piti lunastaa paikkansa kilpailun finaalissa. Hänen tiukasti salassa pidetty esiintymiskappaleensa oli Cats-musikaalin klassikko Memories. Esitys sujui todella upeasti, sillä yleisö antoi Boylelle seisaaltaan aplodeja jo esityksen kestäessä ja esityksestä liikuttunut tuomari Amanda Holden sai pyyhkiä kyyneleitä silmistään. Katso video tästä.

Erikoislaatuinen laulajatähti lunasti siis kirkkaasti paikkansa kilpailun finaalissa. Jopa kilpailun päätuomari Simon Cowell venyi hänelle harvinaiseen kehumiseen ja totesi Boylen olevan erikoislaatuinen nainen. Kaiken lisäksi Cowell pyysi Boylelta anteeksi aikaisempia puheitaan.

– Haluan pyytää anteeksi sitä kuinka kohtelin sinua laulaessasi ensimmäisen kerran. Teit minut ja kaikki muutkin todella naurunalaisiksi ja olen sinusta erittäin erittäin ylpeä, Simon Cowell totesi.