Tämä supermalliko raskaana? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon rankattu supermalli Gisele Bundchen avioitui maaliskuussa miehensä Tom Bradyn kanssa Costa Ricassa. Nyt hänen on raportoitu olevan raskaana, eli odottavan pariskunnan yhteistä ensimmäistä lasta.

Verkkojulkaisu RadarOnline kertoi, että Victoria’s Secret -malli on jo paljastanut iloisen perheuutisen ystävilleen. Nyt maailman rikkain supermalli nähdään vuorostaan Calzedonia-vaatemerkin mainoskuvissa niin timmissä kunnossa, ettei raskaus ainakaan kuvien ottohetkellä vielä näkynyt. Katso kuvat tästä. Kuvien ikuistamisen ajankohdasta ei ole kuitenkaan täyttä varmuutta.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli sekä Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain ja useimmissa kansikuvissa poseerannut supermalli. Hän tienaa vuodessa noin yli 20 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.