Vanessa Hudgens esitteli uuden otsatukkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Vanessa Hudgens on vietti viikonlopun poikaystävänsä Zac Efronin kanssa Los Angelesissa. Edellisen viikon nuoripari vietti Japanissa töiden merkeissä. High School Musical -elokuvien naistähti otti viikonloppuna osaa uuden hajuveden lanseerausjuhliin Los Angelesissa.

Dieselin uutta miesten tuoksua juhlimassa ollut Vanessa Hudgens esitteli samalla ensimmäistä kertaa julkisesti uuden hiustyylinsä. Uudella otsatukalla varustetun nuoren tähden ei tarvitse enää siristellä silmiään salamavalojen räiskeessä, sillä hänen otsatukkansa peittää silmät suhteellisen tehokkaasti. Katso kuvat tästä ja tästä.

Suosittu näyttelijäkaunotar ei ollut muutenkaan kovin juhlavassa asussa, sillä muiden vieraiden tavoin hän oli sonnustautunut rockhenkiseen rentoon kokonaisuuteen. Vanessalla oli yllään farkut ja valkoinen toppi. Hän tähdittää 14. elokuuta ensi-iltansa saavaa Bandslam-elokuvaa, jonka muina tähtinä nähdään Lisa Kudrow, Aly Michalka ja Gaelan Connell.