Huh, Alessandra Ambrosio tyrmäävissä alusvaatekuvissa – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon useasti viime vuosina äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio tunnetaan myös Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallina.

Nyt Ambrosio poseeraa viimeksimainitun uuden alusvaatemalliston mainoskuvissa. Kuvista päätellen ei aivan heti uskoisi, että kaunotar synnytti viime kesänä ensimmäisen lapsensa. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Alessandro Ambrosio synnytti esikoisensa Anja Louise Ambrosio Mazurin viime elokuussa, mutta hän pääsi nopeasti eroon lisäkiloistaan. Myöhemmin hän joutui kuitenkin myöntämään, että raskauden jälkeisiä kuvia on käsitelty digitaalisesti, jotta kurvit on saatu kohdalleen ja vatsanseutu litteämmäksi.

Alessandro valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandro tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.