Cindy Crawford supermarketin seksikkäänä mallina – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen tunnetuimpiin supermalleihin lukeutuva Cindy Crawford on poseerannut viime aikoina pariinkin otteeseen uudelleen mallina. Nyt vuorossa on kuitenkin odottamaton aluevaltaus, kun supermalli on palkattu poseeraamaan supermarket-kerjun mainoksissa.

Aiemmin muiden muassa Armanille, Versacelle ja Valentinolle poseerannut Cindy Crawford nähdään nyt täysin yllättäen kansainvälisen Spar-kauppaketjun mainoskuvissa. Mainostettava tuote on kauppaketjun kauneudenhoitoon tarkoitettu Beauty Kiss -tuotesarja.

Kuvat ovat mainostajaan nähden kuitenkin yllättävän seksikkäitä ja sen johdosta jopa koomisia. Katso kuvat tästä.

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 avioliitossa ollut supertähti on nykyisin naimisissa Rande Gerberin kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta. Molemmat lapset syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu nykyisin Los Angelesissa ja Cindy pyörittää omaa Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötään.