Hittitehtailija jätti Amy Winehousen: ”Ei ole enää mitään tehtävissä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse oli ehdolla edellisen James Bond -elokuvan tunnusmusiikin tekijäksi, mutta hänen sekoilujensa takia tähden hovituottaja Mark Ronson päätti keskeyttää koko projektin.

Tähän saakka Ronson on toivonut saavansa tehdä Amy Winehousen kanssa lisää musiikkia, mutta tuoreiden raporttien mukaan se vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä. Hittituottaja on nimittäin kyllästynyt popparin sekoiluihin. Heillä oli työn alla Lesley Goren You Don’t Own Me -kappale, joka piti julkaista Quincy Jonesin muistolevyllä. Winehouse ei kuitenkaan lopulta ilmaantunut studiolle sovittuna päivänä.

– Kappale ei ole vielä valmis eikä häntä ole näkynyt. Ellei hän ilmaannu siihen mennessä, meillä ei ole enää mitään tehtävissä, Mark Ronson kertoi The Mirror -lehdelle sovitusta studiopäivästä.

Popparin ja Ronsonin yhteistyö alkoi vuonna 2006, kun Ronson oli miksaamassa Amyn Back To Black -menestyslevyä. Seuraavana vuonna Amy Winehouse lauloi cover-kappaleen Mark Ronsonin albumille. Sittemmin suuri yleisö ei olekaan enää saanut nauttia parin tuotoksista ja nyt näyttää siltä, ettei saa jatkossakaan.