Jennifer Love Hewitt lupautui naimisiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt on ilmeisesti kihlautunut poikaystävänsä Jamie Kennedyn kanssa. Huhujen mukaan pariskunta on bongattu ostamassa toisilleen kihlasormuksia.

Hollywoodin kauneimpien naisten joukkoon kerta toisensa jälkeen äänestetty Aavekuiskaaja-tähti erosi edellisestä kihlatustaan Ross MaCallista viime vuonna ja hän löysi pian rinnalleen uuden rakkaan oman televisiosarjansa vastanäyttelijästä.

Lähde on nyt kertonut The Chicago Sun -lehdelle, että televisiosta tuttu pariskunta suunnittelee avioituvansa lähiaikoina. Ennen sormuksia Jennifer ja Jamie ostivat toisilleen arvokkaat Cartierin rakkausrannekkeet ja nyt he ovat etsiskelleet sopivia kihlasormuksia.

– Hän on yksinkertaisesti sellainen tyttö, joka tarvitsee miehen elämäänsä. Häntä hermostuttaa ajatus siitä että hän menettäisi avioliiton ja perheen perustamisen, lähde kertoi lehdelle.