Listaykkönen Calvin Harris: ”Masentava indie-rock pois listoilta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken suosituimpiin hittiartisteihin lukeutuva Calvin Harris on muistuttanut kuinka tärkeää musiikki on ihmisille erityisesti taloustaantuman aikana. I Am Not Alone -hitin esittävä skotti-DJ ja dancetähti sivaltaa samalla myös masentavaa rockmusiikkia.

Maailman useiden tanssilistojen kärkipäässä parhaillaan komeileva Calvin Harris ei haluaisi nähdä lama-aikana listoilla lainkaan masentavaa musiikkia. Hän kertoi asiasta BBC:n haastattelussa.

– Listoilla on nyt masentavia juttuja. Sellaisia tylsiä ja masentavia indie-yhtyeitä yksi toisensa jälkeen. Se on sellainen indie-kaatopaikka. Tuon parempaa nimitystä sille musiikille ei ole, Calvin Harris lataa.

– Minusta ihmiset ovat huomanneet, että he haluavat pitää välillä myös hauskaa. Kesä tulee ja olemme taloustaantumassa, joten ihmiset haluavat pitää hauskaa ja unohtaa murheensa. Minä pidän iloisesta musiikista.