Mike Tysonin nelivuotias tytär löydettiin hirttäytyneenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuuluisimpiin nyrkkeilijöihin lukeutuvan Mike Tysonin nelivuotias tytär taistelee parhaillaan hengestään. Hänet löydettiin maanantaiaamuna kotonaan roikkumassa juoksumaton naru kaulansa ympärille kietoutuneena.

Tyttären tilan kerrotaan olevan erittäin kriittinen ja hän on tällä hetkellä Phoenixissa sijaitsevan St. Joelin sairaalan teho-osastolla hengistyskoneessa. Tytön löysi hänen seitsemänvuotias veljensä. Äiti oli lähettänyt pojan hakemaan toisessa huoneessa leikkinyttä tyttöä.

– Jotenkin hän oli leikkinyt juoksumatolla. Siinä on naru, joka roikkuu ohjauspaneelista. Hän joko liukastui tai laittoin päänsä narun väliin, joka toimi kuin lasso. Hän ei ilmeisestikään päässyt itse irti narusta. Tämä on traaginen onnettomuus, komisario Andy Hill kommentoi asiasta uutisoineelle Fox Newsille.

Äiti sai tytön välittömästi irti narusta, soitti hätänumeroon ja yritti elvyttää häntä. Saavuttuaan myös poliisit ja palomiehet elvyttivät tyttöä. Nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson oli onnettomuushetkellä Las Vegasissa, mutta lensi tiedon saatuaan välittömästi Phoenixiin. Hän ei ole antanut asiasta vielä kommentteja. Poliisin mukaan kyseessä oli mitä ilmeisimmin onnettomuus.