Brooke Shields oli neitsyt 22-vuotiaaksi saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi 1980-luvun kirkkaimmista tähdistä ja aikansa todellinen seksisymboli Brooke Shields on tehnyt paljastuksen omasta nuoruudestaan Health Magazine -lehden tuoreessa haastattelussa.

Teini-ikäisenä supermalliksi noussut Brooke Shields paljasti säilyttäneensä neitsyytensä peräti 22-vuotiaaksi saakka. Shieldsin mukaan hän ei halunnut harrastaa seksiä aikaisemmin, koska halusi oppia tuntemaan itsensä paremmin ja koska häneltä puuttui itseluottamusta. Hän ei ollut tyytyväinen omaan ulkonäköönsä.

– Luulen, että olisin menettänyt neitsyyteni aikaisemmin kuin 22-vuotiaana. Minulla oli kuitenkin niskassani julkisuuden paineet ja toivon että olisin päässyt niistä yli jo alkuvaiheessa, Brooke Shields kertoi.

– Olisin silloin ollut paljon paremmin sinut itseni kanssa. Luulen, että siinä tapauksessa minulla ei olisi ollut myöskään ongelmia painoni kanssa. Pukeuduin siksi suuriin college-paitoihin. Nuo kaikki olivat yhteydessä toisiinsa.

Paljastus tulee todellisena yllätyksenä, sillä Shields oli aikansa ihailluimpia supermalleja. Ensimmäisen elokuvaroolinsa Brooke Shields teki jo 12-vuotiaana, kun hän esitti prostituoitua elokuvassa Pretty Baby. Tuolloin hän teki elokuvassa myös alastonkohtauksen, joka kuitenkin leikattiin elokuvasta.

43-vuotias Brooke Shields teki varsinaisen läpimurtonsa vuonna 1980 elokuvallaan Sininen laguuni. Hän oli tuolloin vasta 15-vuotias. Samaan aikaan hänet kiinnitettiin myös Calvin Kleinin malliksi. Elokuvaa seurannut jättimenestys teki hänestä yhden vuosikymmenen suurimmista tähdistä, ja hän uskaltautui poseeraamaan myös alastomana. Shields avioitui vuonna 1997 tennistähti Andre Agassin kanssa, mutta liitto päättyi eroon kahden vuoden jälkeen. Vuonna 2001 hän avioitui Chris Henchyn kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta.