Susan Boyle: ”Finaalipaikka oli yllätys!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Britain’s Got Talent -kilpailussa suvereenisti sekä odotukset että finaalipaikan lunastanut Susan Boyle on nyt paljastanut, ettei ollut ennen semifinaalia lainkaan varma finaalipaikasta. 48-vuotias skotti vihjasi valmistautuneensa jopa kilpailusta putoamiseen.

– Minusta tuntuu nyt todella hienolta, sillä tämä oli todella odottamaton tulos, Susan Boyle iloitsi ITV:n haastattelussa semifinaalien jälkeen.

– Alku meni hieman kiville, sillä siihen tuli yskäni takia virheellinen nuotti. Sanoin silloin itselleni, että pidä itsesi kurissa ja jatka. Jatkoin ja loppu meni hieman paremmin. Yleisön reaktio oli uskomaton. Paineet olivat kovat, mutta yritin unohtaa ne ja keskittyä esitykseeni.

Boyle lauloi semifinaalissa Cats-musikaalin klassikkokappaleen Memories. Hän on edelleen kilpailun selvä ennakkosuosikki, mutta realitykisan ykköspaikasta taistelee vielä moni muukin lahjakas esiintyjä.