Koko bändi kännissä levytysstudiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen riveihin jälleen soolouraltaan palannut Stacy ”Fergie” Ferguson tunnusti äskettäin julkisesti olleensa juovuksissa studiossa työstäessään bändin paluulevyä. Samaan on tosin kyennyt myös suurin osa suomalaisista rockyhtyeistä.

Fergie naukkaili pulloittain viiniä bändin The E.N.D. -albumin studiosessioiden aikana ja tunnusti olleensa sen vaikutuksesta myös humalassa. Tämän lisäksi hän lausuu levyllä bilehenkisen Out Of My Head -kappaleen aluksi ”Olen niiiin huppelissa”.

Fergien käskystä myös yhtyeen muut jäsenet joutuivat nauttiman päihdyttäviä juomia päästäkseen oikeaan tunnelmaan kappaleen äänittämistä varten ja elääkseen kappaleen lyriikkojen mukaisesti. Ilmeisesti Fergie ei siis ota nykyisin musiikkiuraansa kovin vakavasti.

– Tämä kappale muistuttaa minua My Humps -kappaleen hauskasta hahmosta. Sanoin Willille, että meidän täytyy saada muutama pullo viiniä jos haluamme tehdä sen oikein. Siksi olimme kaikki hieman humalassa, Fergie kertoi Billboard-lehden mukaan.