Twitter-bloggauksesta tehdään oma realitysarja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti Yhdysvalloissa suosiotaan valtavalla vauhdilla kasvattava Twitter-blogipalvelu on tähän saakka taistellut tulorahoituksen kanssa, koska tuloja ei ole kertakaikkiaan ollut. Nyt suunnitteilla on ensimmäinen rahastus televisio-ohjelman muodossa.

Työn alla on nimittäin kyseisen mikrobloggauksen ympärille kietoutuva realitysarja, jonka tuottajina ovat maineikkaat tuotantoyhtiöt Reveille Productions ja Brillstein Entertainment Partners. Vielä nimeämättömän televisiosarjan tarinan luojana toimii Amy Ephron.

Sarjan juonta ei ole paljastettu kovin tarkkaan, mutta sarja perustuu verkkopalveluun, jonne käyttäjät kirjoittavat 140 merkin ”tweettejä”. Joidenkin veikkausten mukaan kyseessä olisi kilpailu, jossa tavalliset ihmiset yrittävät pysyä ympäri maailmaa tweettaavien julkkisten perässä. Esimerkiksi Lily Allen on harrastanut vastaavaa toimintaa jo pitkään.

Jäämme odottamaan koska Facebook taipuu realitysarjaksi.