Vampyyrintappaja palaa suurempana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin suurta suosiota nauttinut Buffy, Vampyyrintappaja -televisiosarja on tekemässä paluuta valkokankaalle. Asian paljasti ensimmäisen Buffy-elokuvan ohjaaja Fran Rubel Kuzui.

Erikoista jatko-osassa on, että sarjan luoja Joss Wheldon ei ole lainkaan mukana elokuvan tekemisessä. Elokuvan takaa löytyvät hänen sijaansa Kuzuin yhtiö Kuzui Enterprises sekä Vertigo Entertainment -yhtiö. Leffayhtiö on erikoistunut tuottamaan muiden muassa englanninkielisiä versioita aasialaisista elokuvista. Uusi leffa on määrä kuvata Japanissa.

Menestys sai alkunsa Fox-yhtiön vuonna 1992 julkaisemasta Buffy, Vampyyrintappaja -elokuvasta, josta tehtiin leffan menestyksen myötä myös televisiosarja. Sarjan ensimmäinen jakso nähtiin vuonna 1997 ja sarjaa tehtiin vuoteen 2003 saakka. Sittemmin Buffy on nähty myös sarjakuvana. Sarjan luoja Wheldon omistaa nykyisin oikeudet Buffyyn yhdessä Kuzuin yhtiön kanssa.