Britneyn Helsingin konserttiin lisää lippuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen 16. heinäkuuta saapuva Britney Spears on kiinnostanut huimasti ja konserttiliput myytiin nopeasti loppuun. Tuoreimpien tietojen mukaan luvassa ei kuitenkaan ole lisäkonserttia, mutta lisälippuja konserttiin on tulossa myyntiin.

Britney Spearsin konsertin noin tuhat lisälippua tulevat myyntiin ensi maanantaina 1. kesäkuuta. Konserttia järjestävän Speed Promotionin Kalle Keskinen on ratkaisusta mielissään.

– Toivoin sydämessäni parisen viikkoa sitten, että Britney Spearsin jo loppuunmyydyksi ilmoitettuun konserttiin saataisiin vielä lisää lippuja myyntiin sen jälkeen, kun artistin management on lopullisesti hyväksynyt kaikki tämän massiivisen konserttiproduktion toteuttamiseen liittyvät lava-, tekniikka- ja ylöspanoratkaisut Hartwall Areenalla. Näin on nyt onneksi käynyt, Keskinen kertoi.

– Hienointa Britneyn fanien kannalta on se, että saimme tietyin järjestelyin tuhatkunta lippua lisää, osa jopa aivan erinomaisilta paikoilta. Korviini kantautunut huhu toisesta mahdollisesta Britney Spearsin konsertista ei ehdottomasti pidä paikkaansa! Konsertteja on tasan tarkkaan vain yksi ainoa, heinäkuun 16. päivä Hartwall Areenalla.