Hiphop-tähti marssi etuajassa vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Listaykkösenä äskettäin Yhdysvalloissa komeillut hiphop-tähti T.I. tuomittiin taannnoin vuodeksi ja yhdeksi päiväksi vankilaan. Nyt suosikkiartisti, oikealta nimeltään, Clifford Joseph Harris Jr, on teljetty kaltereiden taakse.

T.I. yritti viimeiseen saakka saada lykkäystä tuomionsa täytäntöönpanoon erästä suurta konserttia varten, mutta sellaista ei hänelle kuitenkaan myönnetty. Lopulta artisti marssikin Arkansasissa sijaitsevaan Forrest Cityn vankilaan jo ennen aikojaan.

Hänen oli määrä ilmoittautua suorittamaan tuomiotaan viimeistään eilen kello 12.00. 28-vuotias Harris saapui kuitenkin paikalle tunteja ennen tätä, hänen asianajajansa kertoi TMZ-julkaisulle.Vankeustuomionsa lisäksi artisti tuomittiin maksamaan 100.000 dollarin sakot osana tuomiotaan.

Vankeustuomiosta tullaan kuitenkin mitä ilmeisimmin vähentämään osa, koska T.I. on istunut jo valmiiksi kotiarestissa yli kymmenen kuukautta. Konekiväärien ostosta pidätetty supertähti olisi voinut pahimmassa tapauksessa saada peräti kymmenen vuoden vankeustuomion.