Katy Perryn rintavarustus pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Katy Perry on jo tottunut säväyttämään toinen toistaan paljastavammilla kuvilla. Hittiensä lisäksi myös ulkomusiikillisten seikkojensa takia suosittu laulajatähti poseeraa nyt Complex-lehden kuvissa.

Uusissa kuvissa Katy Perry on sonnustautunut lateksiseen ja huomattavan paljon paljasta pintaa esittelevään asusteeseen. Seksiä tihkuvissa poseerauksissa pääosassa ovat tuttuun tapaan Perryn muhkeat rinnat, joiden merkeissä hän onkin viihdelehtien otsikoissa lähes viikoittain. Katso kuvat tästä. Kyseiseistä kuvauksista löytyy myös video.

Laulaja itse on vain mielissään varustuksensa aikaansaamasta mielenkiinnosta ja julkisuudesta. Saman lehden haastattelussa hän kertoo käyttävänsä rintojaan hyväkseen mahdollisimman paljon, mutta toteaa samalla ettei suostuisi alastonkuviin.