Kylie Minogue menossa naimisiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen supertähti Kylie Minogue on huhujen mukaan suunnittelemassa häitä yhdessä miesystävänsä Andres Velencoson kanssa. Poppari ja espanjalainen miesmalli ovat kuitenkin tehneet kovasti töitä pitääkseen suunnitelmansa salassa medialta.

Pariskunta tapasi toisensa Pariisissa viime vuonna ja he ovat olleet siitä saakka erottamattomat. Pariskunnan lähipiiri on nyt paljastanut The Sun -lehdelle, että he aikovat pian julkistaa kihlauksensa. Kylie kommentoi suhdettaan myös julkisesti Cannesin sunnuntaina päättyneillä elokuvafestivaaleilla.

– Olen hänen kanssaan onnellisempi kuin olen koskaan ollut. Sitä ei koskaan tiedä, mutta hän voisi olla Se oikea. Hän on upea, mutta kuka tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toivottavasti meidän suhteemme tulee toimimaan, Kylie kertoi Yahoo Newsin mukaan.