Mike Tysonin tytär menehtyi vammoihinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka nyrkkeilymestari Mike Tysonin nelivuotias tytär hirttäytyi vahingossa juoksumaton naruun. Isoveljensä löytämä Exodus-tyttö kiidätettiin nopeasti sairaalan teho-osastolle, jossa häntä pidettiin hengityskoneessa.

Tytön vammat olivat kuitenkin liikaa ja hänet julistettiin kuolleeksi phoenixilaisessa sairaalassa puolen yön aikoihin, New York Post kertoi.

– Ei ole sanoja, joilla kuvata Exoduksen kauhistuttavaa kuolemaa. Pyydämme medialta, että meille suodaan vaikeana hetkenä rauha, jonka tarvitsemme suremiseen ja toipumiseen, nyrkkeilijän perhe pyysi tiedotteessaan.

– Jotenkin hän oli leikkinyt juoksumatolla. Siinä on naru, joka roikkuu ohjauspaneelista. Hän joko liukastui tai laittoin päänsä narun väliin, joka toimi kuin lasso. Hän ei ilmeisestikään päässyt itse irti narusta. Tämä on traaginen onnettomuus, komisario Andy Hill kommentoi eilen asiasta uutisoineelle Fox Newsille.

Nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson oli onnettomuushetkellä Las Vegasissa, mutta lensi tiedon saatuaan välittömästi Phoenixiin. Hän ei ole antanut asiasta vielä kommentteja. Poliisin mukaan kyseessä oli mitä ilmeisimmin onnettomuus.