Miss Helsinki valitaan tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä kisataan tänä iltana kuluvan vuoden Miss Helsinki -tittelistä, kun kymmenen finalistia marssivat lavalle The Tiger -yökerhossa järjestettävässä finaalissa

Nyt ensimmäisen kerran kolmeen vuoteen järjestettävä Miss Helsinki -kilpailu pyrkii samalla nostamaan tasoaan kansainvälisiin mittasuhteisiin. Kisassa ei syrjitä silikoneja ottaneita tai lapsia saaneita kaunottaria. Hakusessa on nyt modernia missi, joka on kaunis ja vahva nainen.

Miss Helsinki lähtee edustamaan Suomea kansainväliseen ja varsin nimekkääseen Miss Hawaiian Tropic -kilpailuun Las Vegasiin. Tuore Miss Helsinki pääsee lisäksi ringside-tytöksi Revenge Of The Giant -nyrkkeilytapahtumaan, jossa WBA-liiton raskaan sarjan hallitseva venäläismestari nikolai Valujev ja uzbekistanilainen haastaja Ruslan Tsagajev taistelevat tämän vuoden maailmanmestaruudesta.

Missifinaalin live-esiintyjänä nähdään Jaakko ”JS16” Salovaaran ja Yavisin muodostama danceyhtye Kendi. Vuoden 2009 Miss Helsinki -finalistit ovat seuraavat:

1. Viivi Pumpanen2. Heli Kuhlberg3. nina Hämäläinen4. Sabina Martin5. Minna nikkilä6. Oona Kare7. Tatjana Diaz8. Rosa Laukka9. Suvi Pitkänen10. Tiina Heino