Ozzy Osbournen poika muuttui Todelliseksi Äijäksi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heavy-ikoni Ozzy Osborne on viime vuosina muuttunut mystisestä heavyruhtinaasta realitytelevision hassuksi sedäksi, joka naurattaa perheestään kertovassa The Osbournes -ohjelmassa. Samalla tutuksi on tullut myös Ozzyn perhe ja hänen poikansa Jack.

Vielä muutama vuosi sitten Jack Osbourne oli pilalle hemmoteltu räkänokka, joka teki pieniä rötöksiä ja käytti huumeita. Sitten hän otti itseään niskasta kiinni ja ryhdistäytyi. Jack muuttui nopeasti urheilulliseksi itsepuolustuslajien harrastajaksi, joka kävi ottelemassa kickboxingia aina Thaimaassa saakka.

Nyt Jack Osbourne on tehnyt jälleen muodonmuutoksen. Viime viikonloppuna hollywoodilaisen hotellin uima-altaalla ikuistettujen kuvien perusteella pojasta on kasvanut mies, mutta ei mikään sliipattu herra, vaan Todellinen Äijä. Lähinnä moottoripyöräjengiläistä nykyisin muistuttava Jack on painonnousun lisäksi kasvattanut itselleen myös äijäparran ja ottanut lisää tatuointeja. Nykyisin tatuoinnit peitävätkin jo hänen koko selkänsä. Katso kuvat tästä.