Suosikkitähti anelee ”Pelastakaa televisiosarjani!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla kuinka taloustaantuma on iskenyt myös Hollywoodiin ja kuinka useita suosittuja televisiosarjoja on lakkautettu. Yksi sarjoista on Christina Applegaten tähdittämä Samantha Who?

Nyt Christina Applegate on käynyt taistoon sarjan ja siten myös työpaikkansa puolesta. Hän pyytää fanejaan pelastamaan sarjan, josta hän sai viime vuonna myös Emmy-ehdokkuuden. Ehdokkuus ei kuitenkaan riittänyt pelastamaan sarjaa, vaan ABC-kanava joutui lakkauttamaan sen liian korkeiden tuotantokustannusten takia.

Cecelia Ahernin ja Don Toddin luomaa komediasarjaa olisi jatkettu, mikäli tuotannosta olisi saatu karsittua puoli miljoonaa dollaria. Applegate on nyt käynnistänyt internetissä kampanjan, jonka tarkoituksena on saada televisiopomot pyörtämään päätöksensä. Verkossa kerätään nyt adressia ohjelman pelastamiseksi. Tällä hetkellä sen on allekirjoittanut 2.500 ihmistä ja tavoitteena on saada kokoon 10.000 nimeä.