Supermalli Adriana Lima ei aikaillut seksin kanssa – kertalaakista raskaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimmaksi naiseksi pariinkin kertaan äänestetty brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima avioitui ystävänpäivänä NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa. Hän ilmoitti ennen häitään julkisesti säilyttävänsä seksuaalisen koskemattomuutensa avioliittoon saakka.

Muotilehtien seksikkäissä kuvissa lukuisia kertoja poseerannut supermalli ei ole ilmeisesti häiden jälkeen seksin suhteen juuri aikaillut, sillä People-lehti ilmoitti eilen kaunottaren olevan odottavan jo esikoistaan. Laskettu aika on jo ensi talvena.

Bahialla Brasiliassa syntynyt Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.