Supersuosittu teinitähti: ”Minulla ei ollut ystäviä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Levymyynnillä mitattuna viime vuonna maailman suosituimmaksi teinitähdeksi noussut amerikkalainen country-laulaja Taylor Swift on nyt avautunut harvinaisella tavalla henkilökohtaisesta elämästään.

13-vuotiaasta saakka päiväkirjaa kirjoittanut superlahjakkuus paljasti haastattelussa, ettei ollut kouluaikoinaan kovinkaan suosittu tyttö. Nykyisin kuitenkin miljoonat tytöt ja pojat palvovat häntä, mutta koulussa tilanne oli toisin.

– En välittänyt siitä, ettei minulla ollut ystäviä yläasteella. Ulkopuolisena oleminen antoi minulle paljon aikaa ajatella, mutta oli myös aika, jolloin suurin pelkoni oli etten saa ystäviä. En koskaan ajatellut, että tulisin vielä joskus myymään täyteen suuria stadioneja, Taylor Swift kertoi Fox Newsin mukaan.

Toissaperjantainen konsertti Los Angelesin valtavassa Staples Centerissä oli kova paikka myös nuorelle naiselle. Loppuunmyyty jättiareena sai liikutuksen kyyneleet myös illan päätähden silmiin kesken esityksen.

– En tule koskaan unohtamaan tätä, Taylor Swift sai sanottua yleisölle koottuaan ensin itseään hetken aikaa.

19-vuotias country-tähti on tähän mennessä ansainnut Forbes-talouslehden mukaan noin 18 miljoonaa dollaria ja esiintynyt televisiosarjoissa ja elokuvissa. Nykyisin hänen ystäviään ovat erityisesti Miley Cyrus ja Jonas Brothersin kolmikko. Swift on useaan otteeseen sanoutunut irti kaikenlaisesta kohujulkisuudesta.

Viime vuonna Yhdysvaltojen myydyimmäksi artistiksi noussut Taylor Swift kirjoittaa kappaleensa itse ja soittaa keikoillaan kitaraa ja pianoa. Hänen itse kuvaamansa videopäiväkirja MySpacessa on huippusuosittu. Suomessa neidin musiikkia on kuultu muiden muassa Greyn anatomia -sarjassa ja Taylor vieraili taannoin myös suositussa C.S.I. -sarjassa. Swiftin Fearless-albumi julkaistiin Suomessa 11. maaliskuuta.