American Express haastoi rokkarin oikeuteen – jättivelat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin luottokorttiyhtiöihin lukeutuva American Express on haastanut oikeuteen rocktähti Courtney Loven maksamattomien laskujen takia. Rästissä ei ole aivan pikkusumma, sillä rokkari on vinguttanut korttiaan ahkerasti.

American Express perii Lovelta oikeusteitse keskiviikkona losangelesilaiseen tuomioistuimeen jätetyn haasteen mukaan peräti 352.057 dollarin maksamattomia laskuja. Kaiken lisäksi Lovella ei ole edes American Express Platinum tai Centurion -korttia, vaan hieman arkisempi Gold-kortti, Reuters uutisoi.

Nyt oikeusteitse vaadittava summa sisältää myös korkoja, toimituskuluja ja asianajajien palkkioita, joten summa noussee prosessin myötä vielä entisestään. 44-vuotiaan rokkarin pankkitilin luulisi olevan kunnossa, sillä hän peri edesmenneen miehensä, Nirvana-tähti Kurt Cobainin, miljoonaomaisuuden ja kappaleiden oikeudet. Pelkästään kappaleiden oikeuksien arvoksi laskettiin viime vuonna 19,5 miljoonaa dollaria.

Courtney Loven tiedottaja ei suostunut kommentoimaan asiaa uutistoimistolle.