Maailman karmein povipommi bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on jälleen ikuistettu viettämässä vapaapäivää aurinkoisissa merkeissä rannalla. Tähden bikinikuvat eivät kuitenkaan ole kovin miellyttävää katsottavaa.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa taannoin naimisissa ollut 37-vuotias Shauna Sand on ollut plastiikkakirurgien veitsen kohteena muutaman kerran liikaa, ja tähden kasvot ja vartalo ovat sen mukaiset. Leikkausten takia nykyisin lähinnä 50-vuotiaalta näyttävä neitokainen on kuitenkin jälleen löytänyt rinnalleen nuoren komistuksen. Katso kuvat tästä.

Shauna ja nuori lihaksikas komistus viettivät aurinkoista päivää rantatunnelmissa. Välillä pari äityi suutelemaan innokkaasti kameroista välittämättä – tai ehkä juuri niiden takia. Sandin jättikokoiset rinnat kiinnittävät tosin huomion minne hän ikinä meneekään.

Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.