Megan Fox rintavakoineen lehtikuvauksissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox nähdään pian valkokankaaalla Transformers-elokuvan jatko-osassa, joten hän on tällä hetkellä tavallistakin kuumempi nimi viihdelehdissä. Nyt Megan on ikuistettu Entertainment Weekly -lehden kuvauksissa.

Kuvausten viralliset tulokset nähdään vasta seuraavassa ET-lehdessä, mutta jo nyt verkossa on nähtävillä tilannetta sivusta seuranneiden paparazzien otoksia. Megan Fox oli sonnustautunut kuvauksiin todella suurella kaula-aukolla varustetulla vihreällä mekolla, jonka yllättävän rohkea leikkaus antoi silminnäkijöille varsin näyttävät näkymät onnistuen hädin tuskin peittämään hänen rintavarustuksensa.

Supertähden asu oli niin paljastava, että Megan Fox joutui välillä itsekin tarkastamaan tilanteen mekkonsa sisällä. Kaikki oli kuitenkin kunnossa, eikä asu paljastanut liikaa. Katso kuva tästä tai kaikki kuvat tästä.