Paris Hilton on todellinen bisnesnainen – tulossa hurja rahastus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet olettavat, että seurapiirijulkkis Paris Hilton olisi tyhmä kuin saapas. Hän on kuitenkin itse jo useaan otteeseen todennut pitävänsä tietoisesti yllä höpsöä mainettaan, mutta olevansa todellisuudessa piinkova bisnesnainen.

Tästä bisnesvainusta on saatu viitteitä jo aiemminkin, sillä Paris Hilton on tienannut kymmeniä miljoonia dollareita television realityohjelmillaan ja erilaisilla oheistuotteillaan. Tuorein osoitus neitokaisen bisnestaidoista saatiin eilen, kun Paris paljasti hieman tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Hilton kirjoitti Twitter-mikroblogissaan viettäneensä lähes koko eilisen päivän yrityksessä, jonka tehtävänä on tuotteistaa erilaisia ihmisiä, artisteja, yhtyeitä ja ilmiöitä. Hän on yksi yhtiön asiakkaista.

– Olin koko päivän brändäysfirmassa käyden läpi uusia tuotteitani. Tulossa on esimerkiksi uima-asuja, kenkiä, alusvaatteita, irtoripsiä, tekokynsiä, hiustuotteita ja sen sellaista, Paris Hilton paljasti.

Mikäli suunnitelmat toteutuvat ja kauppoihin ilmestyy pian monenlaisia Paris Hilton -tuotesarjoja, tarkoittaa se sitä, että Hiltonin ei tarvitse juuri välittää sitä saako hän tulevaisuudessa jättiperinnön perheeltään vai ansaitseeko hän kymmeniä tai satoja miljoonia itse jo ennen sitä.