Raukkamainen Eminem Mariah Careystä: ”Vi**n h**ra!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem paljasti jo vuosia sitten deittailleensa vuosituhannen alussa hetken aikaa poptähti Mariah Careyn kanssa. Carey kuitenkin kiisti väitteet jyrkästi, minkä jälkeen supertähdet ovat olleet tukkanuottasilla.

Vuosien mittaan pöly ehti jo laskeutua riitapukarien ympärillä, mutta nyt Eminem iskee Mariahia takavasemmalta uuden Relapse-albuminsa lyriikoissa. Levyn Bagpipes From Baghdad -kappaleessa hiphop-tähti huorittelee Mariahia ja nimittelee tätä monilla muillakin alatyylisillä nimityksillä. Osansa saa myös Mariahin mies Nick Cannon.

– En pelaa enää tätä vi**n peliä. Nick Cannon, sinä kusipää, toivotan sinulle onnea sen vi**n hu**an kanssa, Eminem riimittelee vapaasti suomennettuna.

Nick Cannon ei ole moista iskua sulattanut ja hän iskikin takaisin blogissaan. Mariahin aviomies vaati Eminemiä kohtaamaan hänet henkilökohtaisesti sen sijaan, että iskisi raukkamaisesti vyön alle musiikkinsa välityksellä.

– Tämä on kutsu mies miehelle. Missä tahansa milloin tahansa. Kun tulet ulos piilopaikastasi ja pyydät henkivartijaltasi lupaa saada leikkiä yksin, olen odottamassa sinua. Saan sinut katumaan että koskaan mainitsit minun nimeni ja sanoit uskomattomia asioita vaimostani, Nick Cannon kirjoitti.