Rihannan hakkaaja oikeuteen toisestakin pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa tyttöystävänsä Rihannan Hollywoodissa rajusti pahoinpidellyt hiphop-artisti Chris Brown ei ole vielä saanut edes jutun oikeudenkäyntiä päätökseen, kun hänet on nyt haastettu uudelleen leivättömän pöydän ääreen.

Pari päivää sitten Chris kertoi julkaisemallaan videolla, ettei ole hirviö. Nyt miehen puheilta on viety jälleen pohja, sillä hän on joutumassa oikeuteen toisestakin pahoinpitelystä. Tällä kertaa pahoinpitelyn toteuttaja oli tosin hänen henkivartijansa.

– Kaikki, jotka ovat vihaajiani saavat olla vihaajiani. Kaikki todelliset fanini, rakastan teitä enkä ole mikään hirviö, Chris sanaili videollaan.

Valokuvaaja Robert Rosen yritti ikuistaa Brownin 13. toukokuuta LA Fitness International -kuntosalin koripallokentän laidalla Hollywoodin Universal Cityssä. Kuvaaja sai otoksen, mutta sen jälkeen artistin henkivartija saapui paikalle ja pahoinpiteli kuvaajan, joka muiden muassa kaatui portaissa, E! Online uutisoi.

Rosen vaatii nyt korvauksia esimerkiksi pahoinpitelystä ja henkisistä vammoista. Artistin asianajajan mukaan sama paparazzi on ennenkin yrittänyt rahastaa samalla tavalla tähtiä, mutta hävinnyt jutut oikeudessa. Chris Brownin Rihanna-oikeudenkäynti jatkuu Los Angelesissa ensi yönä Suomen aikaa.