Suosikkinäyttelijällä salattu sydänvika

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosikymmenellä suositusta Beverly Hills 90210 -nuorisosarjasta tunnetuksi tullut näytteljä Jennie Garth on paljastanut terveyteensä liittyvän seikan, jonka hän on pitänyt tähän saakka visusti salassa.

Garthilla todettiin sydänvika seitsemän vuotta sitten ja hän on siitä saakka pitänyt asian salassa faneiltaan ja medialta. Hänen isänsä menehtyi viime vuonna pitkäaikaiseen sydänvikaan, ja nyt myös Jennie Garth on päättänyt kertoi sairaudestaan avoimesti.

– Minulla on sydämessä läppävika, joka on aika yleinen juttu. Monilla ihmisillä on se ja he eivät edes tiedä siitä. Sydämen läppä vain vuotaa verta. Se on sydämeni ja valtimoiden välillä ja se avautuu ja sulkeutuu. Se on outoa, koska joskus kun lepään, saan outoja tuntemuksia, Jennie Garth kertoi Access Hollywoodille.

Tähden mukaan ongelman takia ei ole tällä hetkellä syytä huoleen, mutta jatkossa tilanne voi pahentua. Tai sitten ei.