Superjulkkisten eroriita: Vaimo juopottelee – lukot vaihtoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin avioerostaan lähes neljän vuoden avioliiton jälkeen ilmoittaneet povipommi Katie Price ja poptähti Peter Andre ovat edelleen katkerissa riidoissa. Ainakin pariskunnan omien lausuntojen ja toimien perusteella.

Eilen Peter Andre vuodatti tuntojaan brittilehdille väittämällä, että hänen alkoholista pitävä vaimonsa juopottelee uuden miesystävänsä kanssa iltaisin saatuaan perheen lapset nukkumaan. Andre kertoi aiemmin eron syyksi juuri vaimonsa alkoholinkäytön. Eilen Katie syytti puolestaan Peteriä perheen lasten valokuvilla rahastamisella. Peter on Katien mukaan myymässä kuvia lehdille, The Sun uutisoi.

Jatkossa Peterillä ei ole myöskään asiaa perheen entiseen kotiin ilman Katieta, sillä Surreyssä sijaitsevan talon edustalla päivystävät paparazzit todistivat eilen kuinka taloon ilmeisesti vaihdettiin uudet lukot paikallisen Campbell & Partners -lukkoyhtiön toimesta. Mitään muutakaan selitystä lukkosepän käyntiin ei ole vielä vahvistettu. Viime viikolla Andren omaisuutta rahdattiin pois perheen kodista.