Susan Boyle riehui: ”Kuinka vi**ssa kehtaatte” – poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kisasta julkkikseksi raketin lailla noussut Susan Boyle osoitti eilen itsestään puolen, jota ei ole aiemmin nähty. Hän nimittäin raivosi hotellissa ja kadulla satojen ällistyneiden ihmiset katsellessa vierestä.

Asiasta uutisoinut The Sun -lehti uskoo, että semifinaalin paineet olivat Boylelle kova paikka ja että ne purkautuivat nyt raivokohtauksena. Välikohtaus tapahtui eilen noin viiden maissa iltapäivällä lontoolaisen Wembley Plaza -hotellin aulassa, kun kaksi miestä tuli keskustelemaan hänen kanssaan.

– Kuinka vi**ssa kehtaatte. Ette voi vi**u puhua minulle noin, Susan Boylen kerrotaan raivoneen.

Hotellin turvallisuudesta vastaavat poliisit saapuivat paikalle ja tiedustelivat syytä raivostumiseen. Tähän Boyle huusi vastaukseksi ”Tottakai täällä on vi**u ongelma!” ja purskahti itkuun, The Sun kertoo. Tämän jälkeen Boylen kerrotaan marssineen ulos hotellista perheen ja poliisien seuratessa häntä.

Hotellivieraat siirtyivät luonnollisesti katsomaan mitä ulkona tapahtui. Poliisit keskustelivat Boylen ja tämän perheen kanssa muutamien minuuttien ajan hotellin parkkipaikalla. Poliisien kerrotaan todenneen Talent-tähdelle, että julkisuuden myötä laulaja joutuu jatkossakin kohtaamaan tällaisia tilanteita. Puhuttelun jälkeen tuotantotiimin jäsen saattoi Boylen takaisin hotellihuoneeseen.

Lehden mukaan tämä ei ollut ainoa välikohtaus, sillä Susan Boyle oli tiistaina seuraamassa toista Talent-kisan semifinaalia. Kisakatsomossa hän kiroili kuuluvasti, kun tuomari Simon Cowell kehui hänen kilpakumppaniaan, 12-vuotiasta Shaheen Jafargholia.