Talent-tuomari: ”Kokoa itsesi Amy Winehouse!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -ohjelman tuomarina viime aikoina tunnetuksi tullut musiikkiveteraani Piers Morgan sivaltaa nyt kovin sanoin brittipoppari Amy Winehousea.

Brittiläisen NOW-lehden haastattelussa Piers kommentoi vakavan alkoholiongelmansa kanssa taistelevaa poptähteä tosin myös positiivisessa sävyssä, mutta hänen viestinsä laulajalle on selvä.

– Amy käy minua sääliksi. Minusta hän on lahjakkain musiikkitähti, joka meillä on ollut 25 vuoteen ja nyt hän näyttää kusevan hommat täysin, Piers Morgan totesi lehden haastattelussa.

– Toivoisin, että joku, luultavasti hän itse, saisi hänet viimein ryhdistäytymään ja kokoamaan itsensä. Olemme kaikki joutuneet kuulemaan hänestä pelkästään huonoja uutisia samalla kun odotamme kovasti hänen uutta levyään.

Amy Winehouse on kuitenkin aivan viime viikkoina ajautunut vain huonompaan suuntaan. Äskettäin hänet kiidätettiin jälleen kerran sairaalaan ryyppyputken päätteeksi. Samalla hän mokasi viinan voimalla paluukeikkansa Karibialla ja heti perään perui toisen paluukeikan Lontoossa.

Tästä huolimatta Amy ilmoitti viime viikolla haluavansa tehdä ensi kesänä festarikeikkoja Britanniassa. Hän onkin oivallinen valinta festarijärjestäjälle, joka haluaa pelata venäläistä rulettia asiakkaidensa kanssa.