Twilight-kaunotar seksikkäissä poseerauksissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvan naispääosaa esittänyt Kristen Stewart on pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa. Häntä ei ole juurikaan viihdelehtien palstoilla nähty, mutta nyt asiaan on mahdollisesti tulossa muutos.

Stewart ja hänen vastanäyttelijänsä Robert Pattinson ovat olleet viime päivinä suhdehuhujen kohteena vietettyään runsaasti aikaa keskenään toisen Twilight-elokuvan kuvauksissa Italiassa. Leffaan liittyvissä promokuvissa nähdään Kristen Stewart ja Robert Pattinson. Pikkumustaan pukeutunut Stewart ei ole tainnut aiemmin poseerata lehtien palstoilla näin rohkeissa kuvissa. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan työn alla on siis New Moon – Uusikuu -jatko-osa. Taannoin Pattinson vihjasi, että kirjoihin pohjautuvaa elokuvasarjaa laajennettaisiin ainakin neljäksi elokuvaksi. Sarjan ensimmäinen osa Houkutus sai suuren suosion erityisesti nuoremman teinityttöjen parissa.