American Idol -tähden homoudesta väännetään peistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin skandaalinkäryisissä tunnelmissa päättyneessä American Idol -kilpailussa yllättäen vasta toiseksi sijoittunut Adam Lambert on noussut otsikoihin perin merkillisestä syystä. Amerikkalaiset viihdelehdet ja julkkikset vääntävät nimittäin tällä hetkellä tosissaan peistä laulajan seksuaalisesta suuntautumisesta.

Esimerkiksi Entertainment Weekly soimasi tänään Adam Lambertia siitä, ettei hän ole vielä astunut julkisesti kaapista. Julkkisbloggaaja Perez Hilton puolestaan hyökkäsi sanallisesti kyseisen lehden kimppuun. Adam ei ole itse seksuaalisuuttaan paljastanut.

– Se on oikeastaan aika cool juttu näyttää ihmisille, että voit olla oma itsesi. Tuntuu todella mahtavalta voida itkeä ja näyttää sillä mallia myös lapsille ja nuorille, joilla ei ole aiemmin ollut sellaista roolimallia. Sinun pitää olla mikä olet eikä koskaan pyydellä sitä anteeksi, Adam Lambert kommentoi People-lehdelle.

Lehtien palstoilla laulajan mahdollista homoutta kommentoivat ja arvuuttelevat toimittajien lisäksi myös julkkistähdet. Monet uskovat, että laulajan seksuaalinen suuntautuminen on voinut verottaa hänen saamaansa äänimäärää. Myös American Idol -kilpailun tuomari Kara DioGuardi antoi lausuntonsa asiasta.

– En usko, että Adam on koskaan edes ollut kaapissa. Uskon hänen olleen aina avoimesti mitä on, Kara DioGuardi kommentoi People-lehdelle.