Lady GaGa puhuu ruotsia uudella videollaan – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Lady GaGa julkaisi monissa maissa kolmantena singlenään kappaleen Paparazzi, koska alkuperäinen kolmas single Lovegame joutui soittokieltoon muiden muassa Australiassa liian rivojen sanoitusten takia.

Nyt räväkkä poptähti on julkaissut Paparazzi-kappaleestaan myös musiikkivideon, joka lienee ainakin pohjoismaalaisille hienoinen yllätys. Elokuvamaisen videon miespääosaan on palkattu ruotsalaissyntyinen näyttelijä Alexander Skarskård, joka on maineikkaan näyttelijä Stellan Skarsgårdin poika. Kaiken lisäksi videolla puhutaan selvää ruotsia.

Heti videon aluksi Lady GaGa kysyy ruotsiksi ”Rakastatko minua”, johon Skarskård vastaa ruotsiksi. Tämän jälkeen pariskunta kuhertelee sängyssä ja luksuslukaalin terassilla käyden keskustelua länsinaapurimme kielellä. Samalla paparazzit ikuistavat terassin traagiset tapahtumat. Katso video tästä tai artikkelin alta.