Lavan katto romahti nuorten musiikkitapahtumassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonto koetteli Rautalammilla torstaina 28. toukokuuta järjestettyä musiikkitapahtumaa. Tuuli tarttui lavan katteeseen kiinni ja oli vähällä kaataa koko lavan. Lava oli kallistunut jo irti maasta, kunnes lavan katto romahti.

Tapahtuma jatkui normaalisti, kun järjestäjä oli saanut purettua katteen pois lavalta. Aikataulu myöhästyi ja soundcheckit jäivät tekemättä. Kuva romahtaneesta katosta löytyy Savon Sanomien verkkosivuilta.

Tapahtumassa oli pääesiintyjänä jyväskyläläinen Tuhkalehto sekä muina esiintyjinä Kea ja Rautalammin paikallinen bändi Deadly Night Shade. Tuhkalehdon, jota vastoinkäymiset ovat koetelleet alkavan kiertueensa alkumetreillä yhtyeen rumpalin ollessa kovassa kuumeessa.

– Tilanne oli tosi vaarallinen, mutta onneksi kattorakennelma petti ja vältyttiin koko lavan kaatumiselta. Onneksi kukaan ei rytinässä loukkaantunut, Tuhkalehdon vokalisti Sampo-Ilmari Tuhkalehto kommentoi.

Tuhkalehto pyöräytti Rautalammilla käyntiin viikonlopun kestävän kiertueensa. Yhtye esiintyy kesän aikana useilla suurilla festareilla. Ohjelmassa ovat muiden muassa HimosFestival, Tammerfest ja Kuopio RockCock.