Rihanna todistaa sittenkin oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi Hollywoodissa joutunut r&b-tähti Rihanna on ilmeisesti sittenkin todistamassa tapauksen oikeuskäsittelyssä.

Supertähti on soutanut ja huovannut asian kanssa lukuisia kertoja. Hän on jo pariinkin otteeseen lupautunut todistamaan, mutta pian kuitenkin kieltäytynyt. Poliisi on ilmoittanut näytön Chrisin syyllisyydestä riittävän ilman todistustakin, mutta syyttäjä vaati äskettäin lisätutkimuksia.

Nyt Rihanna on jälleen ilmoittanut todistavansa tapauksen kesäkuussa alkavassa pääkäsittelyssä. Hänen asianajajansa Donald Etra vahvisti asian E! Onlinelle. Todistuksen uskotaan muun aineiston ohella riittävän Brownin syyllisyyden aukottomaan varmistamiseen.

Chrisin puolustus väitti äskettäin, että hakatusta Rihannasta julkisuuteen aiemmin vuotanut raju valokuva estää puolueettomien lautamiesten löytämisen. Tuomari oli kuitenkin asiasta eri mieltä.