Supermalli Bar Refaeli nakuilee kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprion tyttöystävä, supermalli Bar Refaeli nähtiin taannoin Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron kannessa bikineissä. Taannoin hän sai lisäksi kunnian poseerata bikineissä kokonaisen lentokoneen kyljessä, ja luonnollisesti kone nimettiin ”maailman seksikkäimmäksi lentokoneeksi”.

Nyt Bar Refaeli poseeraa Marie Claire -aikakauslehden Ranskan version toukokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Lehden kansikuvassa Refaeli nähdään yläosattomissa pyyhe olallaan. Intiimit ruumiinosat hän kuitenkin peittää häveliäästi kädellään. Katso kuvat tästä.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.