Susan Boylesta tehdään rajua pilaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun finaaliin ennakkosuosikin viitta yllään pian kisaava Susan Boyle on ollut viime päivien aikana otsikoissa raivokohtaustensa takia. Nyt hänet on siirretty muiden kilpailijoiden käyttämästä hotellista salaiseen piilopaikkaan, jossa laulaja saa valmistautua rauhassa finaaliin.

Samaan aikaan brittilehti The Sun julkaisee verkkosivuillaan valokuvia, jotka saisivat Boylen varmasti tolaltaan, mikäli hän niihin törmäisi ennen finaalia. Kuvissa Susan Boylen pää on liitetty useiden tuttujen supertähtien kasvojen tilalle. Katso kuvat tästä.

48-vuotiaan Talent-tähden kasvot nähdään muiden muassa Amy Winehousen, Jennifer Lopezin, Tom Cruisen ja David Hasselhoffin vartaloissa. Lisäksi hänet nähdään ”Madonnana” kantamassa pikkuvauvaa sekä paljastamassa alapäänsä noustessaan autosta.