Emily Scott on Australian seksikkäin nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaista naiskauneutta on mallimaailmassa edustanut viime aikoina lähinnä vain Orlando Bloomin tyttöystävä, supermalli Miranda Kerr. Viihdepuolella kengurumaasta tunnetaan muiden muassa Nicole Kidman ja Kylie Minogue. Nyt lista täydentyy yhdellä nimellä.

Australialainen malli-tiskijukka-realitytähti Emily Scott on nimittäin tekemässä kovaa nousua glamour-mallien rintamalla. Amerikkalainen viihdejulkaisu on nimittänyt hänet lisäksi Australian seksikkäimmäksi naiseksi. Scott poseeraa parhaillaan Ralph-lehden kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä bikinikuvissa. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Australian pääkaupungissa Canberrassa syntynyt Emily Scott tunnetaan kotimaassaan erityisesti alusvaatemallina ja Lipton-teemerkin mainoskasvona. Kolme vuotta sitten Scott oli lisäksi mukana Love Island -realityohjelmassa. Hän on aiemminkin poseerannut lukuisten lehtien sivuilla niin Australiassa kuin Yhdysvalloissakin. Taannoin miestenlehti FHM rankkasi hänet äänestyksessään maailman yhdeksänneksi seksikkäimmäksi naiseksi ja siten myös Australian seksikkäimmäksi.