Hiphop-tähti tajuttomaksi kesken keikan – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutunut Tone Loc on kiidätetty sairaalaan Floridassa. Nykyisin myös näyttelijänä tunnettu artisti oli konsertoimassa Pensacola Beachillä sijaitsevalla ulkolavalla kun hän pyörtyi kesken esiintymisen.

Asiasta kertoneen Pensacola News Journal -lehden mukaan artisti oli hieman aiemmin valittanut huimausta ja ilmankosteutta. Hiphop-artisti menetti tajuntansa kuitenkin niin nopeasti, eikä ehtinyt varautua siihen lainkaan.

Hän kaatui suorilta jaloilta lavalle kyynärpää edellä. Rytäkässä auennut käsi alkoi tämän jälkeen vuotamaaan voimakkaasti verta. Lehden mukaan Tone Loc kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan, jossa hän pääsi poistumaan vasta seuraavana aamuna.

43-vuotias hiphop-legenda, oikealta nimeltään Anthony Terrell Smith, tuli 80-luvun lopussa tunnetuksi kahdesta jättihitistään Wild Thing ja Funky Cold Medina. Hänen vuonna 1989 julkaistu ensimmäinen albuminsa teki historiaa nousemalla Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi. Myös molemmat hittisinglet debytoivat listan kolmen parhaan joukossa. Tone Loc on esiintynyt urallaan noin kolmessakymmenessä televisiosarjassa ja elokuvassa, joista yksi oli suomalaisen Renny Harlinin ohjaama Ford Fairlane.