Tori Spellingiä syytetään isänsä kuolemasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Beverly Hills 90210 -nuorisosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling on joutunut rajujen syytösten kohteeksi. Hänen isänsä Aaron Spelling loi aikoinaan 90210-sarjan, johon hän palkkasi näyttelemään myös tyttärensä.

Televisiomoguli-isä menehtyi kesällä 2006. Nyt, kolme vuotta kuoleman jälkeen, Torin äiti Candy esitti tiistaina 94.7 WMAS -radioaseman haastattelussa väitteen, jonka mukaan kuolema oli tyttären syytä. Ennen isänsä kuolemaa Tori katkaisi rajujen riitojen takia kaikki yhteydet vanhempiinsa. Äidin mukaan tämä päätös johti isän kuolemaan.

– Hän tappoi mieheni. Aaron ei halunnut enää elää sen jälkeen. Hän teki kaikki voitavansa tyttärensä eteen, mutta Tori ei halunnut olla osa perhettä sen jälkeen, kun isä ei voinut enää tehdä mitään hänen hyväkseen, Candy Spelling syytteli.

Äiti ja tytär ovat edelleen niin rajuissa riidoissa, ettei Candy Spelling ole vielä edes nähnyt tyttärensä ja tämän miehen lapsia. Aaron Spellingillä oli huima 500 miljoonan dollarin jättiomaisuus, mutta hän testamenttasi lopulta tyttärelleen vain 800.000 dollaria.