Unohtuiko paita kotiin Kim Kardashian?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokkaasta takapuolestaan tunnetuksi tullut seurapiirijulkkis ja realitytähti Kim Kardashian on poseerannut viime aikoina viihdelehdissä Miami Beachin maisemissa. Useimmiten bikineissä kuvattu neitokainen on ilmeisesti niin kiintynyt kyseiseen asuun, että pukeutuu bikineihin myös muualla.

Nyt Kim on kuvattu poseeraamassa yhdessä Michelle Trachtenbergin ja Emmy Rossumin kanssa. Muut tähdet olivat pukeutuneet tilaisuuteen oikeisiin vaatteisiin, mutta Kim Kardashian poseerasi pelkissä bikiniyläosassa ja kietaisuhameessa. Tyylivalinta ehkä sekin. Katso kuvat tästä.

Varastetun ja sittemmin julkaistun kotipornovideonsa myötä tunnetuksi tullut Kim Kardashian avioitui vuonna 2000 The Underdogs -yhtyeen tuottajatähden kanssa. Pariskunnan erottua neljän vuoden liiton jälkeen Kim pysyi edelleen viihdelehtien otsikoissa ja hän sai viime vuonna jopa oman realitysarjansa Keeping Up with the Kardashians. Viime vuonna Kim nähtiin valkokankaalla elokuvissa Disaster Movie ja Deep in the Valley sekä lisäksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.