Angelina Jolie loukkaantui kuvauksissa – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Angelina Jolie kuvaa parhaillaan uutta Salt-elokuvaansa Long Islandin maisemissa Yhdysvalloissa. Eilen kuvauksissa sattui kuitenkin tapaturma, jossa Angelina loukkaantui.

Supertähti löi elokuvan kuvauksissa päänsä, minkä seurauksena hän sai silmiensä väliin verta vuotavan haavan, TMZ uutisoi. Tarkempia tietoja tapauksesta ei vielä ole, mutta joka tapauksessa Angelina Jolie kiidätettiin paikalta sairaalaan paikattavaksi. Tähden managerin mukaan Angelina oli turmahetkellä tekemässä omaa stunttiaan.

Angelina on nähty viime aikoina Salt-elokuvansa kuvauspaikalla varsin läheisissä tunnelmissa vastanäyttelijänsä Liev Schreiberin kanssa. Angelinan miesystävä Brad Pitt viettää nykyisin sinkkuelämää yhtäviensä kanssa ja Angelina viettää puolestaan vapaa-aikansa Lievin seurassa, brittiläinen NOW-lehti kertoi äskettäin.

Lehden mukaan Schreiberin kanssa jo vuosia sitten ystävystynyt Angelina valitsi itse miehen vastanäyttelijäkseen. Liev Schreiber seurustelee tahollaan edelleen näyttelijä Naomi Wattsin kanssa, mutta heidänkin suhteensa on kerrottu olleen kivillä jo pitkään. Molemmat ovat siis parisuhteissaan samanlaisessa tilanteessa.

Jolien ja Schreiber ei ainakaan vielä tiedetä olevan intiimissä suhteessa, mutta kuvauspaikalta kantautuneiden tietojen mukaan he ovat toisilleen selvästi läheisiä. Viimeinen niitti Angelinan ja Bradin suhteeseen saatiin, kun Angelina sai taannoin tietää Bradin tavanneen salaa ex-vaimoaan Jennifer Anistonia.